Hepatos je potpisao ugovor iz Projekta socijalnog i gospodarskog oporavka

Potpisivanje ugovora iz Projekta socijalnog i gospodarskog oporavkaU petak 24. 10. 2008. sudjelovali smo na svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora za malu komunalnu infrastrukturu i socijalnu uključenost, iz Projekta socijalnog i gospodarskog oporavka (PSGO) Republike Hrvatske, s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva za dodjelu financijskih sredstava darovnice Svjetske banke za aplicirani pod projekt „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije”.

Svečanost je održana u novoj Gradskoj Vijećnici grada Pakraca u kuriji Janković, na adresi Hrvatskih velikana bb s početkom u 16 sati. Na svečanosti je prisustvovalo ukupno 107 potpisnika.
Državni tajnik Milivoj Mikulić potpisao je 75 ugovora za projekte iz potkomponente Socijalna uključenost i 32 ugovora za projekte iz potkomponente Mala komunalna infrastruktura.


Vlada RH i Svjetska banka sklopile su 2005. Ugovor o zajmu kojim se djelomično financira provođenje Programa socijalnog i gospodarskog oporavka, koji se provodi u 13 županija na području posebne državne skrbi u cilju pomoći oporavka ratom zahvaćenih područja, razvoja društvene zajednice i gospodarstva, te povećanja stupnja socijalne kohezije stanovništva.
Osnovne komponente programa su ulaganje u lokalnu zajednicu – kroz programe koji potiču socijalnu uključenost, razvoj male komunalne infrastrukture, te gospodarsku revitalizaciju, razminiranje, institucionalni razvoj i samo upravljanje projektom.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=629}
{phocagallery view=category|categoryid=56|
limitstart=0|detail=0|imageshadow=shadow1|enableswitch=1}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)