Hepatitis ne poznaje granice

Temeljem Sporazuma o suradnji u provedbi i sufinanciranju projekta međunarodne suradnje i razvojne pomoći s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva za projekt "Hepatitis ne poznaje granice" u 2008. godini, redovni članovi i članice Hepatosa održali su prve radionice u ciklusu radionica sa svrhom jačanja kapaciteta NVO u Bosni i Hercegovini i osnaživanja civilnog sektora.Ovim projektom Hepatos će pružiti edukacijsku pomoć OCD-ima iz zdravstvenog podsektora, u vidu informiranja, savjetovanja, interaktivnih edukacijskih radionica, tehničke pomoći o organiziranja javnih skupova kako bi organizacije u BiH bile osnažene za aktivniji rad, a u Crnoj Gori stvoreni preduvjeti za osnivanje prve takve organizacije koja će okupljati oboljele od hepatitisa i baviti se problematikom hepatitisa.

U razdoblju od 18. – 20. 10. 2008. godine, održali smo radionice „Osnaživanje zdravstvenog podsektora i namicanje sredstava“ Udruženju građana oboljelih od Morbus Corhn i Ulceroznog colitisa, sa sjedištem u Sarajevu, i Udruženju oboljelih od hroničnih virusnih hepatitisa „B.18“ , sa sjedištem u Banja Luci.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=620}
{phocagallery view=category|categoryid=55|
limitstart=0|detail=0|imageshadow=shadow1|enableswitch=1}

HULOH Hepatos nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)