Dvodnevna radionica Europske Medicinske Agencije u Londonu

EMAU Londonu je u Europskoj Medicinskoj Agenciji od 10-11 prosinca održana dvodnevna radionica na kojoj je kao predstavnik ELPA-e sudjelovao i član Hepatosa. Na radionicama je bilo prisutno više od 20 predstavnika raznih udruga iz pacijenata Europe. Obrađene su bile mnoge teme iz kojih izdvajamo one najzanimljivije:

  • Pregled aktivnosti Europske Medicinske Agencije
  • Kako se medicinski proizvodi procjenjuju od strane Europske Medicinske Agencije
  • Što je znanstveni savjeti, kako su pacijenti uključeni u njega te iskustva pacijenata na tom području
  • Upute za pacijente i kako su pacijenti uključeni u njihovu dopunu
  • Financiranje organizacija pacijenata
  • Uloge odbora u raznim savjetodavnim tijelima
  • Projekt ADVANCE – prezentacija studija o sigurnosti cjepiva i njihovoj efikasnosti; ciljevi novosti i povratne informacije sa stanovišta pacijenata

Društvo Hepatos u CEMEX-u Hrvatska

Dana 10. srpnja 2024., Mobilni tim Društva za bolesti jetre pružao je usluge Mobilnog InfoHep Centra - mobilne klinike, zaposlenicima tvrtke CEMEX Hrvatska omogućujući lakši pristup pregledima i eduka...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)