Anketa o liječenju hepatitisa C

ELPADragi posjetitelji naše web stranice,
European Liver Patients Association (ELPA), objavila je anketu o liječenju hepatitisa C i moli oboljele da ispune anonimnu anketu kako bi iskazali svoje mišljenje o inovacijama u liječenju.

Liječenje hepatitisa C doživljava mnoge promjene, nove supstance će uskoro doći na tržište i otvoriti nove mogućnosti za liječenje, a pacijenti se suočavaju s novim izazovima. Ukoliko imate hepatitis C, ili ste ga već preboljeli, molimo vas da svoja iskustva podijelite s drugima te da kažete svoje mišljenje o potencijalnim promjenama u liječenju. Bit će bolje? Gore? Ili je svejedno? Ovo je odlična prilika da se i Vaš glas čuje. Što je više sudionika u anketi, to su znanstveni podaci značajniji a samim time su veće šanse utjecaja na hepatologe, proizvođače te na one koji donose odluke.


http://www.elpa-info.org/index.php/elpa-news---reader/items/survey-on-hepatitis-c-therapy.htm

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)