PJEVAČICA FAITHFULL IMA HEPATITIS C

Marianne FaithfullPjevačica Marianne Faithfull objavila je da joj je '90-ih dijagnosticiran hepatitis C.

Marianne Faithfull, 60 godina, u jutarnjem je programu ITV1, tijekom  razgovora o svom nedavnom tretmanu raka dojke, izjavila je da ima hepatitis C.

Voditelju programa Phillip Schofieldu rekla je  kako  je za hepatitis C saznala prije 12 godina  nadodavši da  je na vrijeme započela  liječenje.

Marianne Faithfull, bivša ovisnica o heroinu, nije dala naznake o povezanosti svoje razuzdane mladosti i činjenice da ima hepatitis.

Ipak, priznala je da je "puno riskirala". Rekla je: "Bila sam nevjerojatno sretna. Znam sigurno da ne bih trebala biti živa".

"Život mi je postao dragocjeniji, a počela sam i više cijeniti svoje zdravlje".

U intervju danom dva mjeseca prije smrti osnivačica "Body Shop" Dame Anita Roddick također je otkrila da je zaražena hepatitisom C transfuzijom krvi 1971.

Svojim tamnim glasom Marianne Faithfull proslavila se '60-ih godina kao inspiracija pjevaču Rolling Stonesa Mick Jaggeru.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)