Vidljivost i javna percepcija organizacija civilnog društva u Republici Hrvatskoj 2012.

Članovi udruge sudjelovali su na tribini i prezentaciji istraživanja javnog mnijenja pod nazivom "Vidljivost i javna percepcija organizacija civilnog društva u Republici Hrvatskoj 2012.", održanoj 12. studenog u Splitu.
Cilj tribine je bio obnoviti zajednički rad na temama koje su važne za civilni sektor u cijelosti, ali i za svaku pojedinu udrugu, bez obzira na njeno područje aktivnosti. Prilika se pojavila na temu vidljivosti i javne percepcije udruga, kao i razumijevanje parametara koji utječu na viđenje javnosti o identitetu i radu udruga

Prezentatori:
• Renata Franc – Institut društvenih znanosti Ivo Pilar (organizacija i provedba istraživanja)
• Aida Bagić – TACSO Hrvatska (naručitelj istraživanja)

Panelisti:
• Dragana Bašić Lisičin, Mreža – zajedno protiv ovisnosti
• Patricija Granić, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce
• Drago Lelas, Udruga MOST

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)