„The importance of research into liver cancer and alcohol as a risk factor“, seminar u Briselu

Predsjednica Hepatosa mr. sc. Tatjana Reić, kao predsjednica European Liver Patients' Association (ELPA), sudjelovala je 29. 05. 2013. u Briselu na lunch seminaru pod nazivom „The importance of research into liver cancer and alcohol as a risk factor“.

Na seminaru je bilo ukupno 42 sudinika među kojima neki od vodećih europskih stručnjaka za jetru i probavni sustav kao Dr Marsha Morgan sa UCL Institute for Liver & Digestive Health, prof Reinhold Stockbrugger predsjednik UEG Public Affairs Committee i Dr Ciaran Nicholl sa Joint Research Centre, da nabrojimo samo neke govornike.

Predsjednica ELPE je održala govor naslovljen „Living in the shadow of liver cancer – a patient perspective“.

 

Prilikom seminara uspješno su ostvareni su kontakti sa sudionicima seminara za buduću suradnju. Jedna od organizatorica seminara, zastupnica Europskog Parlamenta gđa Karin Kadenbach je pozvana u Hrvatsku na sudjelovanje u ubilježavanju Svjetskog dana hepatitisa.

 

 

Aktivnosti na HepHIV 2023 konferenciji

HepHIV 2023 održavao se ovog tjedna u Madridu. Predsjednica Društva  mr.sc. Tatjana Reić sudjelovala je tijekom događanja usmjerenog na napredak i implementaciju integriranog testiranja, nove tehnolog...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)