Sastanak odbora World Hepatitis Alliance

WHAU Londonu je 6-7 veljače održan sastanak odbora World Hepatitis Alliance (WHA) sa volonterom iz Hepatosa kao predstavnikom Europskih pacijenata.

Na sastanku je prikazan strateški plan za 2014-2015 godinu od kojih se mogu izdvojiti tri najvažnija strateška cilja:

  1. Cilj je imati što više zemalja sa sveobuhvatnim strategijama vezanim uz hepatitis ili da su barem u razvoju
  2. Povećati utjecaj Alijanse i njezinih članova
  3. Znatno povećati profil virusnog hepatitisa

Također je raspravljano o slijedećem svjetskom danu hepatitisa te su razmotreni prijedlozi od Ketchum agencije koji će biti korišteni na slijedećem obilježavanju svjetskog dana hepatitisa.

Osim gore navedenog, raspravljano je i o djelatnostima po regijama, ulogama i odgovornostima članova odbora, pravilima ponašanja članova odbora, budžetu i ostalim pitanjima.
Također su dogovorena pravila oko izbora za predsjednika WHA.

Društvo Hepatos u CEMEX-u Hrvatska

Dana 10. srpnja 2024., Mobilni tim Društva za bolesti jetre pružao je usluge Mobilnog InfoHep Centra - mobilne klinike, zaposlenicima tvrtke CEMEX Hrvatska omogućujući lakši pristup pregledima i eduka...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)