Predstavljanje knjige "Hajdučka priča" u Rogoznici

06. ožujka 2014. u Domu Matice Hrvatske u Rogoznici održalo se predstavljanje knjige novinara Blaža Duplančića ‘Ivan Gudelj- Hajdučka priča’ na kojem je sudjelovala i predsjednica HULOH Hepatosa Mr. Sc. Tatjana Reić. Bilo je prisutno više od 200 zainteresiranih građana.
 
Autor Blaž Duplančić knjigu otvara riječima ‘Gudeljev primjer ulijeva nadu svima onima koji misle da su u bezizlaznoj situaciji’.
Ivan Gudelj bio je jedan od najperspektivnijih nogometaša. Imao je 26 godina, kada je trebao ostvariti transfer iz Hajduka u Real Madrid, ali teško se razbolio od hepatitisa B i morao je prestati igrati nogomet.
Tri godine Gudelj se na razne načina pokušavao izliječiti, a nakon što je prestala svaka nada u povratak nogometu morao je krenuti od nule. Upisao je fakultet i počeo novi život.
 
Za knjigu ‘Ivan Gudelj – hajdučka priča’, autor Blaž Duplančić dobio je nagradu za izdavaštvo u 2010. godini Zbora sportskih novinara Hrvatske.
Mr. Sc. Tatjana Reić ovom prilikom je prezentirala rad Hepatosa na prevenciji, edukaciji i pomoći oboljelima od virusnih hepatitisa i njihovim obiteljima. 
 

 

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)