Osnovane udruge liječenih i oboljelih od hepatitisa u Koprivnici i Rijeci

Osnivanje udruge u KoprivniciU Gradskoj knjižnici i čitaonici "Fran Galović" u Koprivnici održana je 03. 09. 2009. godine osnivačka skupština Udruge liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos - Koprivnica“. Među 45 nazočnih, na skupštini je sudjelovala i voditeljica Referentnog centra MZSS-a za dijagnostiku i liječenje virusnih hepatitisa prof. dr. Adriana Vince te predsjednica Saveza oboljelih od hepatitisa mr.sc. Tatjana Reić. Moderatorica je bila mr. sc. Vesna Mađerić, spec. infektolog iz Koprivničke bolnice. Za predsjednicu udruge izabrana je gospođa Zlata Golubić.
Sjedište udruge je Ulici Mihovila Pavleka Miškine 70, u Koprivnici.


U Rijeci je također osnovana Udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos – Rijeka“, čija je osnivačka skupština održana 28. 08. 2009. godine. Za predsjednicu udruge izabrana je gospo??a Aleksandra Marković, a sjedište udruge je na adresi Tizianova 33.


Obje udruge osnovane su kao samostalne organizacije civilnog društva uz potporu naše udruge kojoj je jedna od strateških smjernica izgradnja organizacija koje će se boriti protiv virusnih hepatitisa i stigmatizacije oboljelih u lokalnim zajednicama u Hrvatskoj.

 
HTV 1 - podnevni Dnevnik
{flv width="400" height="300" autostart="false" img="/images/stories/IMAGES/medijski_istupi_tv/2009_09_04_HRT1_Podnevni_dnevnik.jpg"}medijski_istupi_tv/2009_09_04_HRT1_Podnevni_dnevnik{/flv}
 
Radio Koprivnica
{mp3 autostart="false"}medijski_istupi_radio/2009_09_08_Radio_Koprivnica_Zajedno_do_zdravlja_slabija_kvaliteta{/mp3}
 

Slike sa osnivačke skupštine, Koprivnica 03. 09. 2009.

 {morfeo 7}

*Za povećavanje / smanjivanje slike, dvaput kliknite na nju.

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)