Mobilni InfoHep Centar predstavljen na 12. kongresu KOHOM-a

Aktivisti Mobilnog InfoHep Centra predstavljali su usluge medicinskog vozila tijekom prvog dana održavanja 12. Kongresa KOHOM-a u Šibeniku. Ovom prilikom Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić je okupljenim liječnicima obiteljske medicine predstavila rezultate rada Društva   Kongres se pod nazivom "IZAZOVI OBITELJSKE MEDICINE U 21. STOLJEĆU" održava od 20. – 23 lipnja 2021. godine i obuhvatit će 4 cjeline:

  1. Obiteljska medicina između Štampara i umjetne inteligencije: Od doktora iz malog mista do doktora AI
  2. Onkologija – Najčešća tumorska sijela i njihovi najčešći simptomi – kako ih što ranije prepoznati, obiteljski liječnik kao dio multidisciplinarnog tima
  3. Pandemije nakon pandemije
  4. Mentalno zdravlje u zajednici – posljedice epidemije Covid-19, kako se mijenja svijest ljudi – kako zajednica pomaže, a kako umjetna inteligencija; prva psihološka pomoć (intervencije u krizi, kako LOM može naučiti građane/pacijente da pomognu jedni drugima); depresija, prevencija depresije i suicida.

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)