Mobilni InfoHep Centar u Srbiji

Mobilni InfoHep Centar  bio je u Klinickom centru Vojvdine , Infektivna klinika  11.07.2017. od 9:00 -17:00 sati

Radni tim Mobilnog InfoHep Centra u KC Vojvodine Novi Sad . sačinjavali su ,

Prof.Dr Milotka Fabris,  dr    Danijela Marić te  djelatnici i volonteri Hepatosa

Mobilni InfoHep Centar  u Klinickom centru Srbije u Beogradu, Klinika za infektivne i tropske bolesti bio je 12.07.2017. od  9:00- 17:00 sati.  Radni tim u Klinickom centru Beograd sačinjavali su  ,Dr Ksenija Bojović ,dr Jasminka Simonović i  djelatnici i volonteri Hepatosa

U dvije akcije uređajem Fibroscen pregledano je 160 pacijenata. Zainteresiranim pacijentima omogućili smo i testiranje na HCV I HIV tastovima Oracle na slinu.

Naš posjet Kliničkim centrima u Srbiji bio je odlično praćen i u medijima . Predsjednica Hepatosa gostovala je u  emisijama na RTS1 i  Pink TV u udarnim terminima.

Usluge Mobilnog InfoHep Centra podrazumijevaju besplatne preglede jetre transientnom elastografijom (uređajem FibroScan®) dolaskom u područja koja nemaju navedeni uređaj. Ovaj pregled je veoma koristan u bezbolnoj procijeni oštećenja jetre , i zamjenjuje biopsiju jetre.

 U ime Hrvatskog Drustva za bolesti jetre “Hepatos”, zahvaljujemo  mnogobrojnim pacijentima na odazivu, lijecnicima koji su sudjelovali i volontirali  u ovoj akciji, Ivani Dragojević i Pavlu Živkoviću iz Udruženja pacijenata sa bolestima jetre “Hronos” iz Beograda  na pozivu i organiziranju ove akcije, te našem timu Mobilnog InfoHep Centra.  Do sljedeceg puta..

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)