Mobilni InfoHep Centar u Sarajevu i Mostaru

Od 12. do 15. ožujka Mobilni InfoHep Centar bio je u Sarajevu i Mostaru. Usluge Mobilnog InfoHep Centra podrazumijevaju besplatne preglede jetre transientnom elastografijom (uređajem FibroScan®) dolaskom u područja koja nemaju navedeni uređaj.

U Sarajevu su, pacijentima Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) u Savjetovalištu za gastrohepatologiju, pregledi vršeni  od 10.00 sati do 14.00 sati .

Prema riječima mr. sci. med dr. Aide Saray, vršioca dužnosti šefice Klinike za gastrohepatologiju KCUS, naša zdravstvena ustanova sa svojim klinikama podržava svaku aktivnost i projekat koji ide u korist naših pacijenata. „Izuzetno nas raduje da smo danas u saradnji sa Hrvatskim društvom „Hepatos" omogućili određenom broju naših pacijenata besplatan pregled jetre. Ovaj pregled je veoma koristan u bezbolnoj procijeni oštećenja jestre. Klinika za gastrohepatologiju će i ubuduće raditi na sličnim aktivnostima, kako bismo našim pacijentima omogućili usluge koje zaslužuju" – kazala je dr.Saray.

 

U Mostaru smo bili 14. ožujka u Sveučilišnoj klinici bolnice Mostar gdje smo radili skupa sa liječnicima bolnice.

Tim IHC sačinjavali su volonteri, djelatnici Hepatosa i mr.sc. Diana Nonković dr.med.

Društvo Hepatos u CEMEX-u Hrvatska

Dana 10. srpnja 2024., Mobilni tim Društva za bolesti jetre pružao je usluge Mobilnog InfoHep Centra - mobilne klinike, zaposlenicima tvrtke CEMEX Hrvatska omogućujući lakši pristup pregledima i eduka...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)