Mobilni InfoHep centar u Puli

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, 26.06.2015. posjetili smo Pulu gdje smo u suradnji sa stručnjacima ZJZ Istarske županije i Opće bolnice Pula organizirali aktivnosti Mobilnog InfoHep Centra.

Mobilni InfoHep Centar je organiziran u sklopu prigodnog programa kojega već tradicionalno zajedno obilježavaju Vijeće za komunalnu prevenciju Grada Pule, Policijska uprava istarska u suradnji sa  Službom za prevenciju, izvanbolničko liječenje bolesti ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, udrugama Institut i „UZPIRO“ Cro, Obiteljskim Centrom te drugim partnerima.

Zainteresiranim osobama ponuđene su usluge testiranja na hepatitis C koje je provodila dr. Jasna Valić iz ZZJZIŽ, te pregled jetre Fibroscan-om uz informativno-savjetodavni razgovor koje su vršile liječnice OB Pula; dr. Irena Hrstić, dr. Nadia komparić i dr. Katerina Klapčić.

 

 

                       alt

 

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)