Mobilni InfoHep Centar u Prihvatilištu za beskucnice/ke grada Splita

Hrvatsko  drustvo za bolesti jetre Hepatos nastavlja svoju Nacionalnu kampanju povodom Svjetskog dana hepatitisa provođenjem javnozdravstvene akcije Mobilnim InfoHep centrom u Prihvatilištu za beskucnice/ke grada Splita. 

Dana 16.07.2018 u suradnji s NZJZ SDŽ štićenicima su ponuđene usluge dostupne u Mobilnom InfoHep Centru; testiranje brzim testovima na hepatitis C i HIV, te pregled jetre elastrografijom uređajem Fibroscan 530 compact uz motivacijsko-savjetodavni razgovor sa liječnicima.

Ovom prigodom dogovorili smo buduću suradnju s udrugom Most za savjetovanja i preglede u Prihvatilištu.

Hepatos u III. gimanziji u Splitu

Članovi Mobilnog InfoHep Centra  u suradnji s liječnicom Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo SDŽ  organizirali su predavanje u III.gimanziji u Splitu o rizicima i posljedicama rizičnih ponašanja te he...

Hepatos na NAFLD-NASH sastanku u Brussels

Hepatos je sudjelovao na sastanku "Preventing NAFLD-NASH epidemic in EU-patients perspective" koji se 08.01.2019 održavao u EU Parlamentu u Brusselsu. Domaćin ovom sastanku na kojem se raspravljao pro...

Sretni blagdani 2018

Ovim obavještavamo naše korisnike da će zbog blagdana InfoHep Centar biti zatvoren 01.01.2019. InfoHep Centar ponovo će biti na raspolaganju korisnicima 02. 01. 2019 u 09:00

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - Splitska banka
IBAN - HR42 2330003-1100069060

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)