Mobilni IHC predstavljen na ILC 2019

Predstavnici Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos i članovi  Mobilnog InfoHep tima sudjelovali  su na International Liver Congress-u  (ILC 2019) u Beču od 10-14  travnja.  Ove godine, po prvi puta na ILC-u, smo prisutnima predstavili Mobilni InfoHep Centar te je registriranih 10000 liječnika iz 86 nacija imalo priliku vidjeti naše Link to care vozilo. Tijekom 3 dana predstavljanja posjetili su nas predstavnici 6 kontinenata poput: SAD-a, Kanade, Meksika, Argentine, Perua, Urugvaja, Brazila, Kine, Tajlanda, Myanmara, Japana, Indije, Australije, Novog Zelanda, UEA, Saudijske Arabije, Juznoafričke republike, Ghane, Egipta, Izraela, Maroka, Alžira, Skandinavskih zemalja, Rusije, Gruzije, EU zemalja.... te svih susjednih zemalja. Po velikom interesu za razgledavanje kombija i raspitivanju o uslugama koje nudimo utvrdili smo da je naše vozilo rijetkost te da je interes za ovakvim vozilima velik što najbolje pokazuju pozivi iz Europskih zemalja da kombi predstavimo na raznim događanjima kao i upiti za tehničke detalje te cijene nabavke novih vozila. Kombi je privukao veliku pažnju liječnika, medija, farmaceuta te okupljenih udruga od kojih su mnogi napravili kratka video predstavljanja i podjelili objave na svojim društvenim mrežama.

Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg  sastanka European  Association for the Study of the Liver (EASL), prisustvovali smo na različitim  predavanjima, radionicama i  simpozijima. Ovaj kongres, na kojem je sudjelovalo preko 10000  liječnika, stručnjaka i predstavnika pacijenata iz cijelog svijeta i 300  novinara, je bio izvrsna prilika za stjecanje novih znanja i  upoznavanje s najnovijim dostignućima iz područja hepatologije.

Na kongresu se, kao i svake godine, promotivnim štandom predstavila i  naša krovna europska organizacija European Liver Patients' Association  (ELPA), vrlo uspješno je održan ELPA-in simpozij , generalna Skupština  ELPA-e, te radionica za  članove ELPA-e za prijenos znanja i najboljih  praksi.

Tijekom održavanja kongresa održali smo niz sastanaka sa drugim organizacijama iz raznih evropskih država s kojim smo razmijenili iskustva u  načinu rada.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)