Mobilni IHC na Ultra Europe Music Festivalu

Zajedničkom javnozdravstvenom akcijom  Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos i NZJZ SDŽ popraćen je i  ovogodišnji Ultra Europe festival elektronske glazbe, održan prošlog  vikenda.

Svim zainteresiranim posjetiteljima  bilo je omogućeno besplatno i anonimno testiranje na HIV i HCV obriskom  sluznice usne šupljine, kojeg su provodile epidemiologinje Zavoda dr.  Diana Nonković i dr. Magda Pletikosa. Također, dijelili su se kondomi i  edukativni materijali o HCV i HBV, kao prilog preventivnim aktivnostima  koje se provode niz godina.
U sklopu JZ akcije promoviran je i dio  projekta ŽIVJETI ZDRAVO kojeg provodi HZJZ, a majice s njihovim logom  dijelile su se besplatno kao i promotivni materijali vezani uz zaštitu  spolnog zdravlja mladih.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)