Mjesec borbe protiv raka jetre 2023

Listopad je, a to znači - Mjesec borbe protiv raka jetre!

Svakog listopada Društvo Hepatos se pridružuje naporima globalne zajednice u obilježavanju #LiverCancerAwarenessMonth

Ovaj mjesec je značajna prilika za podizanje svijesti, edukaciju i zagovaranje zdravlja jetre kako bismo potaknuli što više osoba u povećanom riziku od pojave raka jetre da se jave svojim liječnicima i provedu testiranja i pregled za ovaj, jedan od najsmrtonosnijih oblika raka.

Tijekom narednih tjedana planiramo niz informativnih poruka kojima nam je cilj upoznati javnost s čimbenicima rizika, poboljšanju prevencije i ranog otkrivanja, te poboljšanju mogućnosti liječenja onih koji su pogođeni ovom izazovnom bolešću.

Pridružite nam se u širenju informacija i znanja kako bismo zajedničkim radom imati snažan utjecaj u borbi protiv raka jetre.

Zajedničkim djelovanjem tijekom listopada (ali i dalje) možemo stvoriti svjetliju budućnost u borbi protiv raka jetre.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)