Kontinuiran rad na jačanju kapaciteta udruge – sudjelovanje na međunarodnoj radionici „Ekonomika zdravstva“

Uvod o ekonomskoj evaluaciji u zdravstvu s primjerima koji se odnose na hepatitis CPredsjednica naše udruge mr. sc. Tatjana Reić sudjelovala je na međunarodnoj radionici „Uvod o ekonomskoj evaluaciji u zdravstvu s primjerima koji se odnose na hepatitis C“, održanoj 26. 11. 2010. u Briselu. Organizator radionice je ELPA u suradnji s farmaceutskom tvrtkom TIBOTEC. Cilj radionice bio je osnaživanje članova Savjetodavnog odbora ELPA-e i udruga oboljelih za sudjelovanje u kreiranju studija i protokola u istraživanju novih komponenti za liječenje hepatitisa B i C.
Ekonomske procjene u zdravstvu, između ostalog i u području potrošnje lijekova, postale su osnova za donošenje političkih odluka koje se izravno odražavaju na korištenje i dostupnost novih lijekova.
Voditelj i predavač treninga bio je prof. Lieven Annemans, poznati profesor iz navedenog područja koji je treninge držao i zaposlenicima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Na radionici su još sudjelovali: predsjednica ELPA Nadine Pyorkowsky (iz Njemačke), član Upravnog odbora i Savjetodavnog odbora ELPA  Ivan Gardini (iz Italije), član Upravnog odbora i Savjetodavnog odbora ELPA Stanimir Hasurdiyev (iz Bugarske) i član Savjetodavnog odbora ELPA Achim Kautz (iz Njemačke).

  Uvod o ekonomskoj evaluaciji u zdravstvu s primjerima koji se odnose na hepatitis C

Hepatos na simpoziju "Abeceda hepatitisa"

Društvo Hepatos sudjelovalo je na multidisciplinarnom simpoziju "Abeceda hepatitisa" koji je održan 13.05.2023. u KBC Zagreb- Edukacijskom Centru Zapad. Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić tijeko...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)