Konferencija „Inovativna zdravstvena inicijativa - komunikacijska platforma za zdravstvo“, Rovinj, 12. – 14. listopada 2012.

Predsjednica Hrvatske udruge liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“ i European Liver Patients Association mr. sc. Tatjana Reić je na Konferenciji „Inovativna zdravstvena inicijativa – komunikacijska platforma za zdravstvo“, održanoj u Rovinju od 12.–14. listopada 2012. godine, sudjelovala s predavanjem “Patients expectations of future health care systems: patinens’ and citizens involvement’”.

Glavne su teme konferencije bila je održivost zdravstvenog sustava u doba gospodarske krize, dostupnost zdravstvene skrbi te utjecaj demografske promjene na zdravstvene i mirovinske sustave.

Na skupu je sudjelovalo više od 600 hrvatskih i međunarodnih akademskih stručnjaka iz područja ekonomike i upravljanja u zdravstvu te predstavnici mnogih institucija koje se bave pitanjima zdravstva organiziran je radi boljeg razumijevanja budućih promjena u zdravstvu te kako bi se pronašla optimalna rješenja u vezi s općim demografskim promjenama, globalnim i lokalnim ekonomskim trendovima te strukturnim promjenama vezanim uz pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)