Izbor savjetnika - suradnika u provedbi podprojekta „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije“

Sveukupni ciljevi projekta „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim
područjima Zadarske županije“ su bolja prevencija virusnih hepatitisa i bolja kvaliteta života oboljelih, te
općenito dostupnija i kvalitetnija socijalna i zdravstvena skrb i unaprijeđena briga o zdravlju na ratom
pogođenim područjima Zadarske i Šibensko-kninske Županije, čime će se podržati socijalna
revitalizacija tih područja i jačati socijalna kohezija.

U skladu s Planom nabave prema odobrenom proračunu za dodjelu darovnice za pod projekt i Priručnikom Svjetske banke za provođenje nabave vrlo male vrijednosti u okviru malih darovnica, pozajmica i kredita Svjetske banke i Međunarodne razvojne agencije, udruga raspisuje Natječaj za izbor predavača u srednjim školama i Natječaj za izbor suradnika/ce u Info-hep centru, u savjetovanju i predavanjima.

Ovdje možete vidjeti odgovarajuće projektne uvjete (TOR-ove):
- za Natječaj za izbor predavača u srednjim školama
- za Natječaj za izbor suradnika/ce u Info-hep centru, u savjetovanju i predavanjima

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)