Ispunite anketu o stigmi hepatitisa B i C

Vaše sudjelovanje je od ključne važnosti kako bismo prikupili relevantne informacije i razvili strategije za prevenciju i smanjenje stigme hepatitisa!

Ukoliko ste osoba oboljela/ ili ste preboljeli virusni hepatitis molimo Vas popunite anketu : Istraživanje europske regije za istraživanje iskustava života s hepatitisom B i/ili hepatitisom C (worldhepatitisalliance.org)

ECDC provodi pilot istraživanje o stigmi hepatitisa B/C koje je razvila Svjetska alijansa za hepatitis (WHA) uz podršku Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC-a), u 8 zemalja među kojima i u RH.

Ovo je prvo istraživanje u svijetu s ciljem razumijevanja stigme i diskriminacije koju doživljavaju ljudi koji žive s hepatitisom B i C.

Pridružite se globalnom istraživanju o stigmi hepatitisa! Pomozite nam stvoriti svijest i potaknuti pozitivne promjene. Zajedno možemo graditi svijet bez predrasuda prema osobama s hepatitisom.

Pridružite se istraživanju i budite dio promjene!

Anketa je dostupna i na hrvatskom jeziku Istraživanje europske regije za istraživanje iskustava života s hepatitisom B i/ili hepatitisom C (worldhepatitisalliance.org)

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)