Info-hep centar na terenu - Obrovac

ObrovacU sklopu projekta „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije", koji se provodi uz financijski doprinos PSGO-a, u suradnji s Nastavnim Zavodom za javno zdravstvo Zadra, nastavili smo s radom Info-hep centra na terenu.
02. srpnja 2009. u Obrovcu na Pijaci, osim testiranja i savjetovanja, provedena je akcija screeninga na terenu i senzibiliziranja javnosti uz podjelu informativno-edukativnog i promotivnog materijala.
Testiranje je vršio dr. Alan Medić, voditelj Službe za epidemiologiju ZJZ Zadra. Testirano je 76 osoba, od kojih su dvije osobe bile pozitivne i upućene su na daljnje pretrage.
Nakon ljetne pauze, Info-hep centar na terenu nastavlja s radom početkom rujna u Gračacu.


Hepatos obilježava Svjetski dan raka

Svake godine 4. veljače obilježavamo Svjetski dana borbe protiv raka. Tim povodom podsjećamo da je Hrvatsko društvo za bolesti jetre „Hepatos“28. listopada, 2020., povodom Mjeseca borbe protiv r...

2020. okončana godišnjom Skupštinom

Tradicija jača naše ciljeve i veze. Stoga smo, po običaju, 30. prosinca proteklu godinu zatvorili  godišnjom Skupštinom Hepatos članstva koje se, sukladno COVID 19 epidemiološkim mjerama, što osobno š...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)