Hepatos prezentirao svoj rad Odboru za prevenciju virusnih hepatitisa

U organizaciji Odbora za prevenciju virusnih hepatitisa (Viral Hepatits Prevention Board - VHPB) i ELPA održan je u gradu Lucca (Italija) međunarodni sastanak pod nazivom "Prevencija i kontrola virusnih hepatitisa; uloga i utjecaj udruga pacijenata s bolestima jetre u Europi i izvan nje" u razdoblju 13. - 14. 03. 2008. godine.
Na sastanku je, na poziv organizatora, sudjelovala i predsjednica naša udruge mr. sc. Tatjana Reić.

Dnevni red sastanka:
  1. Prikaz aktivnosti, uloge, logičke podloge i utjecaja udruga pacijenata s bolestima jetre u Europi i SAD-u u odnosu na prevenciju i kontrolu virusnih hepatitisa
  2. Predstavljanje rada međunarodnih i nacionalnih udruga pacijenata iz Europe i SAD-a
  3. Izazovi i granice u radu udruga pacijenata
  4. Rasprava uz predavanja o dosadašnjem radu i novim mogućnostima
  5. Rasprava o ulozi i utjecaju različitih partnerskih agencija i organizacija
   
Na sastanku su sudjelovali predstavnici različitih udruga pacijenata iz Europe i SAD-a, predstavnici Svjetske zdravstvene organizacije centralnog ureda u Ženevi i regionalnog ureda za Europu te predstavnici Odbora za prevenciju virusnih hepatitisa.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=187}
{phocagallery view=category|categoryid=14|
limitstart=0|detail=0|imageshadow=shadow1|enableswitch=1}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)