Hepatos Predsjednica - vizionarka i liderica hrvatskog zdravstva

Zahvaljujući višegodišnjem djelovanju i upornosti čime je nesumnjivo doprinijela promicanju zdravlja i poboljšanju kvalitete života, zahvaljujući njenoj posvećenosti poboljšanju zdravstvene skrbi i radu na promicanju inovacija u liječenju čime je na kreativan i proaktivan način pomaknula granice društveno odgovornog djelovanja u zajednici, mr.sc. Tatjana Reić, Predsjednica Hrvatskog društva za bolesti jetre “Hepatos”, zbog svojih postignuća za dobrobit pacijenata i zajednice prepoznata je kao jedna od 20-ak žena vizionarki i liderica u hrvatskom zdravstvu.

Thanks to decades of work and perseverance, during which she has undoubtedly contributed to the promotion of health and quality of life, thanks to her commitment to improving health care and the work to promote innovations in treatment, thus creatively and proactively pushing the boundaries of socially responsible action in the community mr.sc. Tatjana Reić, President of the Croatian Society for Liver Diseases "Hepatos", due to her achievements for the benefits of patients and the community, is recognized as one of the women visionaries and leaders in Croatian health system.

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)