Hepatos na Patient Association Academy u Trakošćanu

Društvo Hepatos sudjelovalo je na Patient Association Academy (PAA) koja se u Hotelu Trakošćan održala u vremenu 9.-11. prosinca 2022..

Tijekom trodnevnih aktivnosti  radionica pod nazivom 'Razvoj liderstva, organizacije i komunikacije neprofitnih udruga u zdravstvu' okupila je 30-ak organizacija civilnog društva iz područja zdravstva iz Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore i Sj. Makedonije.

Sudionici su imali prilike cuti predavanja na temu „Osobnog brendiranja na TikToku“ koje je održao Dario Marčac, „Veliki Reset“ koje je održao Korado Kolarević te sudjelovati na radionici "Moja Fantastična 2023" koju je vodila Melita Pavlek.

Tijekom događanja Društvo Hepatos  je organiziralo i ponudilo usluge Mobilnog InfoHep Centra  PAA sudionicima te osoblju Hotela Trakošćan. Tijekom aktivnosti pružene su MIHC usluge ukupno 65 osoba od kojih je 54 pregledalo jetru FibroScan® uređajem.

Zahvaljujemo Novartis Hrvatska na pozivu i organizaciji.

Ispunite anketu o stigmi hepatitisa B i C

Vaše sudjelovanje je od ključne važnosti kako bismo prikupili relevantne informacije i razvili strategije za prevenciju i smanjenje stigme hepatitisa! Ukoliko ste osoba oboljela/ ili ste preboljeli vi...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)