Hepatos na EASL-u 2010.

Redovni članovi naše udruge sudjelovali su na različitim predavanjima, radionicama i simpozijima u sklopu International Liver CongressTM2010 tijekom 45. godišnjeg sastanka European Association for the Study of the Liver (EASL), koji se od 14. do 18. 04. 2010. održavao u Beču. Kongres EASL-a jedinstvena je prilika za stjecanjem novih znanja i upoznavanjem s najnovijim postignućnima iz područja hepatologije
Poseban interes sudionika ovogodišnjeg EASL-a izazvalo je predstavljanje tzv. Hepatitis atlasa, prvog globalnog javnog dokumenta koji sadrži službene podatke o kroničnom hepatitisu B i C. Atlas pod nazivom „Viral hepatitis: Global Policy” predstavila je na press konferenciji nevladina organizacija World Hepatitis Alliance.
Na kongresu se, kao i svake godine u 5 godina svog postojanja, promotivnim štandom predstavila krovna europska udruga European Liver Patients' Association (ELPA), održan je ELPA-in simpozij “Controlling the killer virus: Adherence in Hepatitis B”, redovna skupština i sastank Upravnog odbora ELPA-e.

{morfeo 22}

EASL Opening speach by Nadine Piorkowsky


 EASL 2010. - ELPA Symposium

EASL 2010. - ELPA Symposium from HULOH Hepatos on Vimeo.


EASL 2010 - Telaprevir in Null-Responders and Non-Responders
(Telaprevir kod osoba koje nisu imale nikakav odgovor na prethodni tretman)

EASL 2010 - Telaprevir in Null-Responders and Non-Responders from HULOH Hepatos on Vimeo.

EASL 2010 - ELPA simpozij: Predavanje prof Graham Fostera o hepatitisu B (titlovano na hrvatski jezik)

ELPA simpozij - predavanje prof. Graham Fostera titlovano from HULOH Hepatos on Vimeo.

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)