Hepatos ima razloga za slavlje

U petak 20. lipnja 2008. u Vili Dalmacija Hepatos je obilježio 8. rođendan udruge i provođenje programa "Hepatitis u mom domu".

Prikazivanjem video spota "Jesam li ja broj 12?", najbolje je prikazano područje djelovanja Hepatosa, kao hrvatske udruge sa sjedištem u Splitu, koja djeluje na lokalnoj, nacionalnoj i globalnoj razini.

Među brojnim gostima okupili su se prijatelji i podržavatelji udruge, među kojima su bili predstavnici civilnog društva, lokalne uprave i samouprave, medija te prijatelji i suradnici.

Moderatorica događaja bila je draga suradnica i kolegica Željana Buntić Pejaković, koja je ovaj svečani događaj otvorila slijedećim riječima: "Problematika kojom se Hepatos bavi nije nimalo jednostavna ni laka. Ona je teškog i nadasve ozbiljnog karaktera ali entuzijazam kojim su Hepatosove članice i članovi pristupili tom problemu i suočili se s njegovim rješavanjem, predanosti i nadasve njihov profesionalizam, za svaku su pohvalu."

Predsjednica Hepatosa mr. sc. Tatjana Reić održala je pozdravni govor s kratkim osvrtom na rad udruge i njena postignuća. U ime gradonačelnika Grada Splita nazočnima se obratila prof. Vesna Zec, koja je pohvalivši rezultate udruge između ostalog istaknula da je Hepatos jedna od udruga s kojima se Split može ponositi.

Hepatos je pripremio niz zahvalnica svima onima koji su podržavali naš rad tijekom svih ovih godina. Mr. sc. Tatjana Reić osobno je uručila zahvalnicu prof. Vesni Zec kao pročelnici Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Splita i mr. sc. Vedranu Mardešiću kao pročelniku Službe za borbu protiv bolesti ovisnosti Grada Splita, za izrazit doprinos i potporu radu udruge Hepatos.

Tijekom službenog dijela programa, nazočnima je prikazana prezentacija o radu udruge, čiji rezultati potvrđuju našu unutarnju viziju "Od Splita pa do kraja svita!".

Od svog osnivanja, Hepatos je proveo niz različitih aktivnosti kojima je značajno doprinio poboljšanju položaja i kvaliteti življenja oboljelih od hepatitisa u Republici Hrvatskoj i na te rezultate smo najviše ponosni. Imajući prije svega u vidu potrebe svojih korisnica i korisnika, Hepatos je intenzivno radio na organizacijskom razvoju, unaprjeđenju svoje misije i vizije, postojećih programa te na dinamici razvoja novih. Danas s razlogom možemo reći da smo udruga visokog profila, koja je isključivo svojim radom odavno izašla iz lokalnih okvira.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=43}
{phocagallery view=category|categoryid=3|
limitstart=0|detail=0|imageshadow=shadow1|enableswitch=1}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)