ELPA za vrijeme IASL-a

ELPA za vrijeme IASL-a
Kairo (Egipat), 7. - 11. rujna 2006.

Predstavnici HULOH "Hepatos" zajedno s predstavnicima ELPA-e sudjelovali su na
24. IASL-u - Međunarodnom kongresu o bolestima jetre, a na poziv gospodina
dr. Gamala Shiha, predsjednika Egipatske udruge oboljelih od hepatitisa DAKAHLIA -EGYPT.
Ova egipatska udruga jedna je i od osnivača ELPA koja osim europskih zemalja obuhvaća i zemlje Mediteranskog bazena.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=154}
{phocagallery view=category|categoryid=11|
limitstart=0|detail=0|imageshadow=shadow1|enableswitch=1}

Organizatori kongresa su Međunarodna Asocijacija hepatologa - IASL (Interntional Associarion for the Study of the Liver) i Afrička Asocijacija hepatologa - AFSLD (African Association for the Study of the Liver Disease). Slogan kongresa bio je "Towards a Healthy Liver".

ELPA je na ovoj, odlično organiziranoj manifestaciji, sudjelovala na štandu egipatske udruge, na kojem su predstavnici europskih udruga pacijenata s bolestima jetre dijelili inoformativno-promotivne materijale svojih udruga. Bila je to ujedno izvanredna prilika za razmjenu iskustava i s pacijentima i liječnicima iz cijelog svijeta.

Predstavnike ELPA-e osobno je primio i egipatski ministar zdravstva prof. Hatem Elgabaly.

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)