Edukativnu predstavu „Što mi može virus?“ pogledalo više od 2000 djece i mladih

Što mi može virus?Tijekom 2010. godine edukativnu predstavu „Što mi može virus?“ pogledalo je više od 2000 djece i mladih. Činjenica je da se mlađa populacija, djeca i mlađi maloljetnici više ne mogu zaintrigirati statičnim predavanjima jer su naviknuti na interaktivne multimedije, iznimno brze TV serije, videoigre... Suradnjom s Malim splitskim kazalištem Hepatos je ponudio novi model u izvaninstitucionalnom obrazovanju djece i mladih želeći pridonijeti prevenciji virusnih hepatitisa među djecom i mladima, zaštiti njihova reproduktivnog zdravlja i prevenciji ovisnosti.

Bez ikakvih rekvizita i scenografije, predstava uspješno dočarava napetu priču obitelji u kojoj se dogodila bolest i odgovara na brojna pitanja s kojima se susreću oboljeli. Odgovore na ta pitanja, osim učenika  osnovnih i srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije, imali su prilike vidjeti djeca i mladi u Rijeci, Zagrebu, Koprivnici, Križevcima i Sarajevu.

{morfeo 29}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)