Dvodnevna interaktivna edukativna radionica/trening na temu „Donošenje Nacionalnih strategija - iskustva europskih udruga“

16. i 17. prosinca 2013. godine u hotelu Laguna u Zagrebu organizirali smo drugu dvodnevnu interaktivnu radionicu na temu „Donošenje Nacionalnih strategija - iskustva europskih udruga“ za partnerske organizacije projekta „Prijenos dobre prakse, iskustva i znanja u borbi protiv virusnog hepatitisa“, financiranog od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Ovaj trening/radionica je nastavak radionice održane u siječnju 2013. godine. Trener radionice, gosp. Achim Kautz, je okupljenima prenio znanja, standarde i primjere dobre prakse iz zemalja koje su u procesu izrade Nacionalne strategije: Njemačke, Rumunjske, Bugarske i Grčke, nakon čega smo definirali slijedeće korake koje trebamo napraviti u cilju razvoja Nacionalne strategije i Akcijskog plana za borbu protiv virusnih hepatitisa u Republici Hrvatskoj.

Radionicama su prisustvovali predstavnici slijedećih udruga:

Hrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“
Udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos Rijeka“
Udruga „Institut“
Hrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“ – Podružnica Grad Zagreb i Zagrebačka županija
Udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos-Koprivnica“

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)