Clanovi Hepatosa na premijeri filma "Ivanove Igre"

Promocija biografskog filma prvog Hepatosovog hrvatskog hepatitis ambasadora , nogometaša Ivan Gudelja održana je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu u nedjelju 27.10.2019. u 18 sati u nazočnosti ,predsjednice RH, župana, gradonačelnika , izaslanika predsjednika UEFA-e Čeferina Luke Zajeca, zatim hrvatskog i slovenskog izbornika Zlatka Dalića i Matjaža Keka, legendarnih zvijezda i nogometnih legendi iz bivše države te naravno i Gudeljevih suigrača iz Hajduka.

Vrijedno je naglasiti da je ideja za ovaj film potekla od Hepatosa.

Dodatnu dimenziju filmu daje činjenica da je glavni partner dokumentarca „Ivanova igra“ ni manje ni više nego krovna europska nogometna federacija - UEFA.

Gudeljeva blistava igračka karijera, naprasno je prekinuta prije 33 godine zbog hepatitisa kada se usred utakmice srušio na terenu. Bio je najperspektivniji igrač tadašnje države, čekao ga je ugovor s Real Madridom. Ne bi li današnjim generacijama dočarli igračku kvalitetu Ivana Gudelja, ustvrdili smo da bi u sadašnje vrijeme on na tržištu vrijedio između 80 i 120 milijuna eura. A to je samo detalj iz filma koji se prvi put prikazan u prepunom Narodnom kazalištu u Splitu, a onda će ga moći vidjeti i šira publika.

5. MEĐUNARODNI DAN MASNE BOLESTI JETRE

5. MEĐUNARODNI DAN MASNE BOLESTI JETRE eng. International NASH Day (IND) uspješno je obilježen akcijom Mobilnog InfoHep Centra Društva Hepatos u splitskom Đardinu u subotu 04. lipnja 2022. organiziran...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)