Cjelovit pristup resocijalizaciji kroz partnerski projekt

Predavanje udruzi DedalHrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa "Hepatos" u partnerstvu s udrugom "Dedal" iz Splita provodi projekt "Cjelovit pristup resocijalizaciji" uz financiranje Vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe opojnih droga.

U sklopu projektnih aktivnosti, održano je drugo predavanje o virusnim hepatitisima uz prikaz filma "Virus C" udruge Institut iz Pule. Predavanje, kojem je prisustvovalo 10 korisnika, je održano 21. studenog 2008. godine u prostorijama Gradskog kotara Varoš.

Projektne aktivnosti dopunjuju aktivnosti Nacionalne strategije suzbijanja zlouporabe opojnih droga za 2006.-2012. godinu, Akcijskog plana suzbijanja zlouporabe opojnih droga za 2006.- 2009. godinu i Protokola suradnje i postupanja mjerodavnih državnih tijela, ustanova i organizacija civilnog društva u provedbi projekta resocijalizacije ovisnika o drogama koji je usvojila Vlada RH 2007. godine.
Provođenjem projekta u partnerstvu s udrugom "Dedal" projekt nudi novi oblik izvaninstitucionalne komunikacije u provođenju zakonskih i strateških dokumenata s područja droga.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=674}
{phocagallery view=category|categoryid=61|
limitstart=0|detail=0|imageshadow=shadow1|enableswitch=1}

Predsjednica Društva ponovo u Gruziji

Po 9. put Predsjednica Društva mr.sc. Tatjana Reić, kao savjetnica, sudjelovala je u radu Technical Advisory Group u Tbilisi, Gruzija. U vremenu 15.-17.05.2024. navedena grupa, koju čine 8 savjetnika...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)