Biografija bivšeg Hajdukovog nogometaša Ivana Gudelja stigla je u još tri grada

Ivan Gudelj promocija knjige u ZagrebuBiografija bivšeg Hajdukovog nogometaša Ivana Gudelja stigla je u još tri grada; Imotski 28.12.2010., Sinj 11.02.2011. i Zagreb 10.03.2011. godine.

'Hajdučka priča' splitskog novinara Blaža Duplančića prati život Ivana Gudelja, nekadašnjeg igrača Hajduka koji je svoju sjajnu karijeru morao naglo prekinuti zbog obolijevanja od hepatitisa B u 26. godini života. Na zagrebačkom predstavljanju knjige podršku Gudelju dao je legendarni trener splitskih „bilih“ Stanko Poklepović, kao i prvi trener Marinko Boban koji ga je doveo u Hajduk. Vlatko Marković, Aljoša Asanović, Slaven Bilić, Igor Štimac i Zvonimir Boban samo su još neka od slavnih imena prisutnih na zagrebačkom predstavljanju knjige. Predsjednica Hepatosa u nekoliko je riječi opisala ozbiljnost bolesti virusnih hepatitisa i pohvalila Gudeljevu snagu u borbi s bolešću.

'Hajdučka priča' privlači sve više ljudi, iz nogometnog, ali i drugih krugova jer prikazuje svijetli primjer čovjeka koji slijedi svoje snove unatoč teškim preprekama.

{morfeo 32}

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)