Besplatno i anonomno testiranje na hepatitise i HIV u Benkovcu, 31. ožujka 2009.

Hrvatska Udruga Liječenih i Oboljelih od Hepatitisa "Hepatos" u suradnji s Nastavnim Zavodom za javno zdravstvo zadarske županije nudi besplatno i anonimno testiranje na hepatitis B, hepatitis C i HIV kroz InfoHep centar.

Prvi InfoHep centar na terenu održat će u Benkovcu, u utorak, 31. ožujka, s početkom u 16.30 u prostorijama ZJZ Zadar Stjepana Radića 14.

InfoHep centar u sklopu kojeg će se nuditi povjerljivo, besplatno i anonimno testiranje na hepatitis B, hepatitis C i HIV dio su aktivnosti koje se provode u sklopu projekta „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije". Udruga Hepatos projekt provodi u partnerstvu s Udrugom za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda „Cenzura Plus“ i u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar, uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske, temeljem zajma Svjetske banke.

Osnovni cilj projekta je besplatno ponuditi, inače teško dostupne, usluge informiranja, savjetovanja i povjerljivog testiranja na hepatitis B, hepatitis C i HIV stanovništvu na ratom pogođenim područjima Zadarske županije, te će se stoga, najmanje jednom mjesečno, u suradnji s liječnicama Zavoda za javno zdravstvo Zadra, na terenu nuditi usluge InfoHep centra, a u sklopu njega i besplatnog testiranja.

Sve informacije vezane za ovaj projekt i besplatnom testiranju mogu se dobiti na besplatni info telefon Udruge Hepatos: 0800-400-405.

Svjetski dan sigurnosti pacijenata 2023.

“Uzdignite glas pacijenata!” Svjetski dan sigurnosti pacijenata 2023. obilježit će se 17. rujna pod temom "Angažiranje pacijenata za sigurnost pacijenata", u znak priznanja ključne uloge koju pacijent...

Međunarodni PBC dan

Društvo Hepatos obilježilo je Međunarodni PBC dan 11. rujna.  Primarni bilijarni kolangitis (PBC), prethodno nazvan primarnom bilijarnom cirozom, je kronična autoimuna bolest u kojoj se polako uništav...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)