Anketa: koliko ste zadovoljni tretmanom hepatitisa u Hrvatskoj?

Cijenjeni članovi i posjetitelji Hepatos web stranice,

Jedna od metoda prikupljanja podataka za izradu nedavno najavljenog Euro Hepatitis Indeksa je anketiranje pacijenata i liječnika. Vaš glas je od presudne važnosti za konačan uspjeh ovog velikog projekta i sigurni smo da zajedno možemo pokrenuti značajne promjene. Anketa koju su pripremili stručnjaci iz agencije Health Consumer Powerhouse (HCP) je na engleskom jeziku i ukoliko ste u mogućnosti ispuniti ju na tom jeziku i odvojiti nekoliko minuta svog vremena za to, bili bismo Vam veoma zahvalni. Dostupne su dvije verzije ankete, prva je za pacijente a druga za liječnike i ostalo stručno osoblje.

Link na online anketu za pacijente:

https://www.surveymonkey.com/s/HCP-Hepatitis

Link na online anketu za liječnike:

Briga o pacijentima: Patient Care https://www.surveymonkey.com/s/HepHCP

Cijepljenje/otkrivanje novih slučajeva/probir: Vaccination/ Case finding/Screening https://www.surveymonkey.com/s/HCPVACC

 

Online ankete dostupne su do 15. kolovoza 2012.

 

Zahvaljujemo na suradnji.

Vaš Hepatos tim

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)