5 godina Mobilnog InfoHep Centra / 5 years of Mobile InfoHep Centre

Danas ponosno obilježavamo prvih 5 godina uspješnog djelovanja Mobilnog InfoHep Centra te ovom prilikom posebno zahvaljujemo članovima našeg inicijalnog “core teama” koji su danas na prvoj crti u borbi protiv korona virusa,  a koji su se od prvog dana pridružili našim naporima pružanja usluga pacijentima s bolestima jetre.

-          prof.dr.sc. Borisu Lukšiću, predstojniku klinike za infektologiju KBC Split,        

-          mr. sc. Diani Nonković, dr. med., voditeljica epidemiologije zaraznih bolesti,  NZJZ SDŽ te        

-          Magdi Pletikosa Pavić, dr.med., spec. epidemiologije NZJZ SDŽ    

Today, on the 5th anniversary of Mobile InfoHep Centre, we would especially like to congratulate and thank to expert members  of our "core team", who are  today fighting at the front lines of Coronavirus pandemic, for dedicated support of liver patients in hard to reach communities from the start of the program.

-          prof.dr.sc. Boris Lukšić, Head of infectology clinic, UHC Split,        

-          mr. sc. Diana Nonković, MD, Head epidemiologist  at Public Health Institute and

-          Magda Pletikosa Pavić, MD, epidemiologist  at Public Health Institute    

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)