Javnozdravstvena manifestacija Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“

Mobilni Info Hep Centar ucestvovao je na velikoj javnozdravstvenoj manifestaciji koja se održala u subotu, 23. rujna 2017. u vremenu 10.00-12.00 sati u Gradskom parku u Solinu (Širina) tijekom koje su se provele aktivnosti „Hodanjem do zdravlja” . U sklopu akcije posjetiteljima smo ponudili testiranja na hepatitis i hiv brzim testovima na slinu, te savjetovanja.

Javnozdravstvenu manifestaciju organizirali su Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo uz potporu Splitsko-dalmatinske županije i Grada Solina.

U manifestaciji su sudjelovali : Zavod za hitnu medicinu SDŽ-a, Policijska uprava Splitsko-dalmatinska, Društvo Crvenog križa SDŽ-a i Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Kineziološki fakultet u Splitu, Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije, Turistička zajednica grada Solina, Hrvatsko društvo za bolesti jetre HEPATOS, udruga HELP i drugi.


Mobilni InfoHep Centar na otoku Hvaru

Mobilni InfoHep Centar Hrvatskog društva za bolesti jetre "Hepatos" danas 15.11. je na otoku Hvaru . Tijekom dana biti će održano predavanje Infektologa  KBC Split, zatim planiramo pružiti mogućnost o...

Hepatos u emisiji "Normalan život"

Ana Višić , članica  Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos i Marija Tomek, tajnica Hrvatske udruge oboljelih i liječenih od hepatitisa  Hepatos -Zagreb te Dr. Davorka Dušek, dr. med iz Klinike za...

Hepatos u Ličko senjskoj županiji

Mobilni InfoHep Centar, Hrvatskog društva za bolesti jetre Hepatos ,u suradnji s sa Zavodom za Javno zdravstvo Ličko senjske županije te  - prof.dr.sc. Mirom Morovićem, Opča bolnica Zadar - Magdom Ple...

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je prerađeno kombi vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - Splitska banka
IBAN - HR42 2330003-1100069060

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)