Red Door Communications će u iduće dvije godine provoditi kampanju svjetskog dana hepatitisa

whaWorld Hepatitis Alliance (WHA) je sklopio sa Red Door ugovor vrijedan 450.000 funti za dvogodišnje koordiniranje kampanje vezane uz Svjetski Dan Hepatitisa.

Od Red Door je zatraženo podizanje svijesti o kroničnom virusnom hepatitisu B i C kroz globalni program i aktivnosti.

Dr. Catherine Oliver je izjavila: „Zadatak koordiniranja svjetskog dana uključuje 193 zemalja članica Svjetske Zdravstvene Organizacije je izazov s kojim će se tim suočiti ovdje u Londonu i širom svijeta sa našim partnerima u The Health Collective Network, koji će pružiti lokalnu podršku u puno zemalja koje sudjeluju.“

Ove godine Svjetski Dan Hepatitisa postaje četvrti dan posvećen oboljenju koji će se prepoznati od strane WHO, zajedno sa AIDS, tuberkulozom i malarijom.

Kampanja će biti pokrenuta na početku 2012 godine i fokusirat će se na rad sa organizacijama pacijenata i savjetodavnim grupama a imati će i za cilj nacionalne vlade, donositelje zdravstvenih odluka te javnost.

Kao dio ugovora, agencije su zamoljene da imaju u vidu kako će se Svjetski Dan Hepatitisa u 2012 godini podudarati sa prvim danom olimpijade.

Procjena agencije od strane WHA, ekskluzivno objavljena od strane PRWeek je pokrenula je pokrenula veliku aktivnost 15 zdravstvenih agencija koje su se borile za posao, nakon čega je uslijedio konačni trostruki proces odabira.

Zadnje tri godine WHA je surađivala sa agencijom Fleishman-Hillard u cilju podizanja svjesnosti o oboljenju i Svjetskim Danom Hepatitisa.

Pretpostavlja se kako je odluka o odabiru nove agencije povezana sa povećanjem poslova za WHA koji se širi kako bi obuhvatio sve 193 zemlje članice WHO.




LINK

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)