Zahtjev za podnošenje ponuda

Republika Hrvatska

Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice:
Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije

Hrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“

Darovnica br. 06-D-SU2-21160/08-13
Projekt br. SU2-21160

Zahtjev za podnošenje ponuda

Hrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“ provodi pod projekt „Dostupnom uslugom do zadovoljne zajednice: Info-hep centar na ratom pogođenim područjima Zadarske županije“. Udruga Hepatos potpisala je darovni ugovor broj 06-D-SU2-21160/08-13 s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske, temeljem zajma Svjetske banke br. 7283 HR.
Da bi se osigurala uspješna provedba Projekta, angažiran je vanjski suradnik Zavod za javno zdravstvo Zadra za provedbu dijela aktivnosti.
U okviru projekta kojem je osnovni cilj unaprjeđenje prevencije virusnih hepatitisa i detekcije oboljenja, te unaprjeđenje kvalitete života oboljelih, Hepatos želi snimiti i edukacijski dokumentarni film, koji će biti moderno sredstvo učenja za učenice i učenike srednjih škola, te će im se moći nuditi kao dodatno nastavno sredstvo.

Film treba biti napravljen u uskoj suradnji sa Hepatosom i stručnjacima/kinjama iz medicinske i obrazovne struke, te zadovoljavati sve kriterije kako bi mogao biti korišten u svrhe obrazovanja, kao moderno obrazovno sredstvo. Posao uključuje izradu sinopsisa, režiju, snimanje i montiranje 35-40 minutnog filma, kontaktiranje s naručiteljem i važnim dionicima za cijelo vrijeme izrade filma (kako bi se osiguralo njihovo dovoljno sudjelovanje), traženje mišljenja nekoliko neovisnih stručnjaka/inja za javno zdravstvo i srednjoškolsko obrazovanje o proizvedenom materijalu, te predaju dovršenog i od Hepatosa odobrenog materijala u roku od 2 mjeseca, od datuma potpisivanje ugovora.

Opis posla - izraditi edukacijski dokumentarni film o virusnim hepatitisima za mlade u srednjim školama, što uključuje slijedeće:
  • izrada sinopsisa za dokumentarni edukacijski film o virusnim hepatitisima u trajanju od 35-40 minuta,
  • režija dokumentarnog edukacijskog filma o virusnim hepatitisima u trajanju od 35-40 minuta,
  • snimanje dokumentarnog edukacijskog filma o virusnim hepatitisima u trajanju od 35-40 minuta (uključujući svu logistiku potrebnu da se to dogodi),
  • montiranje dokumentarnog edukacijskog filma o virusnim hepatitisima u trajanju od 35-40 minuta,
  • kontaktiranje s naručiteljem i važnim dionicima za vrijeme izrade filma (kako bi se osiguralo njihovo dovoljno sudjelovanje),
  • traženje mišljenja nekoliko neovisnih stručnjaka/inja za javno zdravstvo i srednjoškolsko obrazovanje o proizvedenom materijalu,
  • predaju dovršenog i od Hepatosa odobrenog materijala u roku od 2 mjeseca, od datuma potpisivanje ugovora.

Za ovaj posao se mogu natjecati svi registrirani poslovni subjekti i individualne djelatnice/djelatnici u proizvodnji medijskih, video sadržaja.
Rok za prijavu na ovaj natječaj je 8 dana od datuma njegove objave na web stranicama udruge, a prijava treba sadržavati:
  • Opis, povijest, reference i ciljeve djelovanja organizacije / Životopis osobe
  • Kratki osvrt na zadatak sa opisom kako tim/osoba koja će raditi na izradi dokumentarnog filma misli da bi on trebao izgledati, u smislu vrijednosti i poruka koje će reprezentirati
  • Ponudu s financijskim proračunom i cijenom koštanja opisanog posla (izrade dokumentarnog filma pod navedenim uvjetima)
  • Sve ostalo za što postoji procjena da može svjedočiti o kvalifikacijama organizacije / osobe za navedeni posao

Prednost će se dati neprofitnim organizacijama civilnog društva, ukoliko su svi ostali elementi prijave ocijenjeni jednakima, no svakako potičemo i profitne subjekte na prijavu.

Ponude se primaju do 11. 04. 2009. godine na dolje navedenu adresu.


Hrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“
Na pažnju: mr. sc. Tatjana Reić, predsjednica udruge
Doverska 29
21000 Split, Republika Hrvatska
Tel.: 45 99 88
Fax: 45 99 89
E-mail. hepatos@hepatos.hr
Web site: www.hepatos.hr

Mobilni InfoHep Centar

Mobilni InfoHep Centar je medicinsko vozilo opremljeno za pružanje zdravstvenih usluga na terenu. Njegovim radom, a u suradnji sa stručnjacima regionalnih Zavoda za Javno Zdravstvo i bolničkih centara diljem Republike Hrvatske, po prvi put kompletna i izvrsna usluga (povjerljivo i anonimno savjetovanje i testiranje, pretraga jetre elastografijom te zakazivanje termina kod liječnika specijaliste) dovodi se na teren korisnicima.

Pročitaj više
info-icon
info-icon

PODRŠKA

PRIMATELJ:
ime - HEPATOS
adresa - Doverska 29, 21 000 Split
banka - OTP banka
IBAN - HR5224070001100573436

PODRŠKA

Na ovom mjestu ćemo sa velikim zadovoljstvom objavljivati popis osoba i poduzeća koji su „Hepatosu“ ukazali povjerenje i ponudili svoju pomoć na način na koji su najbolje mogli. Netko nam je financijski pomogao, netko je pomogao u uređivanju prostora, netko je pomogao u stručnom usavršavanju djelatnika, netko je poklonio dragocjene trenutke svog slobodnog vremena, netko toplu ljudsku riječ.

SVIMA VAM OD SRCA HVALA! BEZ VAS BI RAD NAŠEG DRUŠTVA BIO NEODRŽIV!

pogledaj više

Online savjetovalište

info-icon

Zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam do sada ukazivali postavljanjem pitanja na našem forumu. U našoj novoj rubrici „On-line savjetovalište“ na Vaša pitanja odgovarat će vodeći stručnjaci iz područja hepatologije. Na neke upite, na žalost, nećemo moći odgovoriti te ćete se za odgovore na neka pitanja specifično vezana za vaš zdravstveni problem morati obratiti svom liječniku.

Da bismo Vam mogli poslati odgovor na Vaše pitanje, morate nam ostaviti Vašu e-mail adresu. Ukoliko ne želite ostaviti svoju privatnu e-mail adresu, otvorite novu na nekom od mnogih besplatnih e-mail servisa (google, yahoo, net.hr)