Naslovnica Vijesti iz Hepatosa Mobilni InfoHep Centar u Srbiji
Mobilni InfoHep Centar u Srbiji Ispis
Novosti
Četvrtak, 20 JULY 2017 16:49

altMobilni InfoHep Centar  bio je u Klinickom centru Vojvdine , Infektivna klinika  11.07.2017. od 9:00 -17:00 sati

Radni tim Mobilnog InfoHep Centra u KC Vojvodine Novi Sad . sačinjavali su ,

Prof.Dr Milotka Fabris,  dr    Danijela Marić te  djelatnici i volonteri Hepatosa

Mobilni InfoHep Centar  u Klinickom centru Srbije u Beogradu, Klinika za infektivne i tropske bolesti bio je 12.07.2017. od  9:00- 17:00 sati.  Radni tim u Klinickom centru Beograd sačinjavali su  ,Dr Ksenija Bojović ,dr Jasminka Simonović i  djelatnici i volonteri Hepatosa

U dvije akcije uređajem Fibroscen pregledano je 160 pacijenata. Zainteresiranim pacijentima omogućili smo i testiranje na HCV I HIV tastovima Oracle na slinu.

Naš posjet Kliničkim centrima u Srbiji bio je odlično praćen i u medijima . Predsjednica Hepatosa gostovala je u  emisijama na RTS1 i  Pink TV u udarnim terminima.

Usluge Mobilnog InfoHep Centra podrazumijevaju besplatne preglede jetre transientnom elastografijom (uređajem FibroScan®) dolaskom u područja koja nemaju navedeni uređaj. Ovaj pregled je veoma koristan u bezbolnoj procijeni oštećenja jetre , i zamjenjuje biopsiju jetre.

 U ime Hrvatskog Drustva za bolesti jetre “Hepatos”, zahvaljujemo  mnogobrojnim pacijentima na odazivu, lijecnicima koji su sudjelovali i volontirali  u ovoj akciji, Ivani Dragojević i Pavlu Živkoviću iz Udruženja pacijenata sa bolestima jetre “Hronos” iz Beograda  na pozivu i organiziranju ove akcije, te našem timu Mobilnog InfoHep Centra.  Do sljedeceg puta..

 

Google translate:

Copyright © 2006 - 2017 "Hepatos" - Pravne napomene
Doverska 29, 21000 Split, Hrvatska Tel/Fax: (021) 45 99 88 E-mail: hepatos@hepatos.hr I admin@hepatos.hr